Nätverk

ThinkNetwork™ skapades med ett huvudsyfte Att utöka din omsättning samtidigt som vi ger dina besökare en innovativ, givande och positiv upplevelse. Varje program som utvecklats av ThinkNetwork är associerat med industriledande företag. Utöver en gynnande och lönsam möjlighet erbjuder vi även högkompentent supportpersonal som finns till ditt förfogande för att garantera din framgång med våra exklusiva program. Du kommer även att kunna ta del av dessa väsentliga fördelar:

Höga utbetalningar Ingen inkrementell investering för dig
Enkel och snabbt genomförande Snabb betalning
Möjlighet att tjäna över 700 000 SEK per månad Ytterligare månatliga affiliate incitament
Användarvänligt och uppdaterat rapporteringsverktyg online Enkel övervakning
Så gott som obefintligt underhåll Och mycket mer…
Nationella och internationella affärsmöjligheter  
 
“Vi har promotat ThinkActions Opinion Surveys i över ett år nu. Det har hjälpt oss att öka våra intäkter med över 300 %, men har ävent lyckats med att motivera oss till att uppnå bättre och bättre resultat varje månad. Allt detta är möjligt tack vare ThinkActions integrerade statistik, analytiska verktyg, stora kampanjer, och kompetenta personal som samarbetar med oss med ett mål i åtanke: att skapa en framgångsrik och långsiktig relation”.
- Dmitry Beker från Quick Rewards Network  
“Opinion Surveys har bidragit med ett stort värde till vårt lojalitetsprogram för våra medlemmar. Medlemmarna tycker det är spännande med att dagligen kunna få belöningar med vårt program genom att svara på enkäter från Opinion Surveys. Detta program har inte bara ökat de dagliga besöken till vår egen webbplats, det har också till stor del bidragit till vår vinst.”
-- James Walthall från Digital Branding, LLC
Klicka på ett erbjudande för att läsa mer om våra exklusiva program.
För att se vår ständiga växande lista över ytterligare ThinkAction-kampanjer, klicka på knappen ”Jag är redan medlem” ovan, eller om du inte är medlem, klicka på knappen “Bli medlem”. Efter godkännande, kan du se och välja de kampanjer som lämpar sig bäst för din trafik och ta del av de många fördelarna med ditt medlemskap i ThinkAction Affiliate Team.

Bli medlem idag!

 
 För att gå med i vårt affiliate program, klicka här, eller kontakta oss på admin@thinkaction.com för att boka personlig rådgivning .