Privacybeleid

ThinkAction™ erkent de bezorgheden m.b.t. privacy van bezoekers aan zijn website (www.thinkaction.com). ThinkAction erkent meer bepaald dat het belangrijk is om de privacy van persoonlijke gegevens van websitebezoekers van ThinkAction te beschermen. Persoonlijke gegevens, zoals uw naam, adres of e-mailadres worden niet automatisch verzameld als u de website van ThinkAction bezoekt. ThinkAction kan niet-persoonlijke gegevens, die alleen gebruikt worden om de ThinkAction-webpagina's te optimaliseren voor uw computer (bijv. de identificatie van uw browser, het type besturingssysteem dat u gebruikt, en de domeinnaam van uw internet service provider). Deze niet-persoonlijke gegevens kunnen ook gebruikt worden door ThinkAction om het totale aantal websitebezoekers te bepalen. Persoonlijke gegevens van bezoekers aan de website van ThinkAction worden alleen verzameld als deze bewust en vrijwillig worden ingevoerd. In het geval dat ThinkAction zulke gegevens verzamelt, is het volgende van toepassing: Hoe wij de gegevens die op deze website verzameld werden, gebruiken behalve zoals beschreven in deze privacyverklaring. Persoonlijke gegevens die bewust en vrijwillig door bezoekers van de ThinkAction-website worden ingevoerd, worden bewaard door ThinkAction en worden niet verkocht of op een andere manier doorgegeven aan een extern bedrijf, tenzij anders bepaald op het moment dat deze gegevens zijn verzameld.

Gebruik van cookies
ThinkAction Online maakt geen gebruik van cookies om persoonlijke gegevens van onze gebruikers op te slaan.

Mededeling
ThinkAction zal u op de hoogte brengen als het persoonlijke gegevens verzamelt en wat ThinkAction met deze gegevens wil doen. Informatie wordt als geheel gebruikt. Er worden geen persoonlijke gegevens aangegeven of gebruikt.

Beleidsverklaring
Door van deze site gebruik te maken, gaat u akkoord met het privacybleleid van ThinkAction. Als u niet akkoord gaat met dit beleid, gelieve deze website niet te gebruiken. ThinkAction herziet zijn privacybeleid geregeld en behoudt zich het recht voor om delen van dit beleid op eender welk tijdstip naar believen te wijzigen of verwijderen. U hoort deze pagina regelmatig te openen om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen.

Andere sites
ThinkAction bezit verschillende websites onder verschillende domeinnamen. Deze websites worden geïdentificeerd door "Powered By ThinkAction" Als u "Powered By ThinkAction" leest op een website, gelieve het privacybeleid van die website te lezen..