Leads
ThinkLeads™ helpt bedrijven rendabele panelleden te identificeren en verwerven om hun bedrijf te doen groeien. Als u op zoek bent naar panelleden of prospecten, kunt u op ons rekenen. Ons model gaat verder dan alleen cijfers. Onze focus ligt op een individuele behandeling van iedere klant. Wij weten dat er geen universele methode bestaat om de beste panelleden te verwerven. Wij maken ieder project op maat van de klant.

Wij zijn er ons ook van bewust dat alle panelrecruteringsprogramma's in het verlengde van uw merk liggen en dat respecteren wij. Al onze projecten zijn gebaseerd op een hoge mate van eerlijkheid, integriteit en transparantie.

Er zijn vandaag de dag vele mogelijkheden als u nieuwe panelleden wilt recruteren. Zo maakt ThinkNetwork™ het verschil voor uw bedrijf:
Succes verzekerd door middel van aangepaste accountondersteuning die uw project beheert Continue informatie met ons oprecht en transparant programma zodat u weet hoe wij uw panelprogramma opbouwen en promoten
Return on Investment omdat u alleen betaalt voor dubbele opt-in leads (bevestigde aanmelding) die aan uw vereisten voldoen Personaliseerbare programma's op uw maat
Nieuwe prospecten Doelgericht beheer en controle stellen ThinkAction in staat om in uw naam te ontwerpen en beheren
Geen kosten vooraf omdat u alleen voor resultaten betaalt Toegang tot topinternetbedrijven in het netwerk van ThinkAction
Innoverende, frisse ideeën die op elk panelrecruteringsprogramma worden toegepast Succesvolle resultaten, werk met ons samen en ervaar het verschil dat wij kunnen maken voor het succes van uw bedrijf.
Bel ons vandaag op 877-254-6300 of stuur een e-mail naar leads@thinkaction.com en wij gaan meteen op zoek naar uw volgende nieuwe klant.