Leads
Het netwerk Think Action™ werd in 2009 overgenomen door Toluna en is zeer opgetogen om zijn diensten, het recruteren van panels, te bieden aan zijn uitstekend affiliate-netwerk. Dankzij deze binnen- en buitenlandse recruteringsaanbiedingen kunt u uw websiteverkeer inzetten voor deze exclusieve aanbiedingen. Dit zijn enkele voordelen die verbonden zijn aan een deelname als Toluna-panellid:

De internationale en interactieve Toluna-gemeenschap geeft leden de gelegenheid om hun mening te uiten in discussies over een brede waaier van onderwerpen
Aanmaken van en deelnemen aan opiniepeilingen
Video's uploaden
Deelnemen aan toonaangevende marktonderzoeken
En nog veel meer...

Toluna kent het belang van een actieve en trouwe gemeenschap en beloningen bij deelnames voor ieder lid. ThinkAction biedt exclusief alle reclamecampagnes van Toluna. Daardoor zetten wij onze missie, om bedrijven te voorzien van succesvolle marketingcampagnes, webactoren en onlinemarktdeskundigen waarmee zij hun online-inkomsten verhogen, kracht bij.

Zie het onderstaande screenshot als u een voorbeeld wilt zien van de Toluna-registratiepagina:

 
   
Join Us
Bel ons vandaag nog op 877-254-6300 of stuur ons een e-mail naar network@thinkaction.com om uw voordeel te halen uit onze zeer winstgevende aanbiedingen.